כשזה נוגע להמבורגר, אנחנו באופן אישי בעד לחמניות ספוגות בקטשופ, אבל עדיין יכולים לגלות הבנה כלפי אנשים שפחות אוהבים את הלחמנייה שלהם לחה ומטפטפת. בדיוק בשביל אותם אנשים המציאו את: דפי הקטשופ! מדובר בהמצאה נפלאה, שאנחנו למדנו עליה באתר foodbeast, והיא למעשה מסתכמת בקטשופ שנאפה בתנור ומתקשה בצורת יריעה אחת גדולה, ולאחר מכן נחתך לריבועים בגודל הלחמנייה. פרט לכך שזה פותר את בעיית הטפטוף, זה יפה ומרשים ויגרום להמבורגר הביתי שלכם להיראות כמו מנת מישלן.

אז איך מכינים דפי קטשופ? פשוט מאוד!

1. מחממים תנור ל-90 מעלות.
2. משמנים משטח סיליקון ושופכים עליו קטשופ.
3. משטחים בעזרת מרית לשכבה דקה.
4. מניחים את משטח הסיליקון על תבנית ואופים שלוש שעות וחצי.
5. מעבירים את משטח הסיליקון לרשת התנור ונותנים לקטשופ להתקרר לגמרי.
6. מקלפים את יריעת הקטשופ ממשטח הסיליקון. אם חלקו התחתון עדיין לח אופים 20 דקות נוספות, כאשר החלק הלח מופנה כלפי מעלה.
7. חותכים לריבועים בגודל הלחמנייה.
8. מוכיחים לכולם שאתם האנשים הכי מגניבים על הפלנטה!

*ניתן לאחסן בשקיות ניילון אטומות עד שבוע.

>> את הטריק שלנו לאחסון שקיות כבר ניסיתם?
>> והנה שטרודל לוטוס ותפוחים מהיר וקטלני

מניחים את נייר האפייה על תבנית ואופים שלוש וחצי שעות.