
המצרכים (6 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את חומרי הקציצות, לשים מעט ביד ומניחים בצד ל-20 דקות. 2בינתיים מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל והשום בתרסיס שמן. אם הם מתחילים להיחרך, מוסיפים מעט מים. 3מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות, הקטשופ ורוטב הברביקיו. מתבלים, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. 4יוצרים קציצות קטנות בידיים רטובות, וזורקים בזהירות אל תוך רוטב הרותח. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשעה. * אפשר להעשיר את הרוטב בירקות (קוביות קישואים, פלפלים, פטריות וכו') - פשוט מוסיפים אותם אחרי טיגון הבצל והשום. * בכל מנת קציצות עם רוטב יש 161 קלוריות. יחד עם ספל אורז מאודה - 400 קלוריות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשתסטודיו Cסניף דיזנגוף הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C >> בשבוע שעבר הכנו מוסקה דלת קלוריות (זהירות, לא כשר) הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |