מנה שכל מסעדה אסייתית מתפארת בה, בגרסה ביתית פשוטה וטעימה בהרבה. הכמות מספיקה לזוג עם תיאבון בריא.

סאטה עוף (צילום: עמרי אנדרס צורף)
סאטה עוף. מלא טעמים | צילום: עמרי אנדרס צורף

סאטה עוף

המצרכים:
1 חזה עוף שלם
3 כפות רוטב סויה
1 כפית קורנפלור
2 כפות חמאת בוטנים
4 כפות מים
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כף קוקוס טחון
2 שיני שום
2 כפות שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה כף אחת של סויה עם הקורנפלור. פורסים את חזה העוף לנתחים ומערבבים עם תערובת הסויה והקורנפלור. משרים חמש דקות.

2. בינתיים מערבבים בקערה את חמאת הבוטנים, שארית הסויה, המים, מרק העוף והקוקוס.

3. פורסים את שיני השום דק, מחממים שמן במחבת ומטגנים אותן דקה.

4. מוסיפים את העוף ומטגנים עד שכל הנתחים מלבינים.

5. מוסיפים את תערובת הבוטנים, מערבבים ומביאים לרתיחה.

6. מגישים עם אורז.

>> לגרסת ההדפסה של המתכון: סאטה עוף מהיר
 >> בשבוע שעבר הכנו פלפלים ממולאים גבינה
>> לכל המתכונים הזולים והמהירים