לא ברור אם זה החום, העונה או משתנה עמום אחר, אבל בזמן האחרון הירקות זולים מהרגיל. אנחנו ניצלנו את זה כדי לצרף כמה מהם לאורז שלנו, ולקבל מנה טעימה ומשמחת במיוחד, באוריינטציה כללית של פטריות. לא מדבר אליכם ברוקולי וגזר? תרגישו חופשי לאלתר.

אורז עם הפתעות (צילום: עמרי אנדרס צורף)
אורז עם הפתעות. פתוח לאלתורים | צילום: עמרי אנדרס צורף

אורז עם פטריות והפתעות

מחיר: 15 שקל
זמן הכנה: 20 דקות

מצרכים:
2 כוסות אורז פרסי
4 כוסות מים
1 מארז ברוקולי
1 מארז פטריות טריות
2 גזרים
1 תיבולית פטריות
מלח, פלפל
1 כף שמן

אופן ההכנה:
1. פורסים את הגזרים לרבעים, וקוצצים דק. מפרקים את הברוקולי לפרחונים.
2. מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את הגזר והברוקולי. קוצצים את הפטריות ומוסיפים.
3. מוסיפים את האורז ומטגנים יחד כדקה.
4. מוזגים את המים, מתבלים ומביאים לרתיחה על להבה גדולה.
5. מכסים ומבשלים 15 דקות.
6. מורידים מהאש, מערבבים ומגישים.

>> לגרסת ההדפסה של המתכון: אורז עם פטריות והפתעות

>> בשבוע שעבר הכנו גלילות חזה עוף
>> לכל המתכונים ב-20 דקל ו-20 דקות