שקשוקה דיזי במחבת (צילום: mako)
שקשוקה. אצל אדי מקשקשים את הביצים קודם | צילום: mako

שקשוקה ירושלמית

המרכיבים (2 מנות):
3 ביצים
מעט שמן
1 בצל קצוץ
3 עגבניות חתוכות לקוביות
1 פלפל חריף פרוס לרצועות דקות
50 גרם גבינה בולגרית
חצי לחם לבן
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת עם מעט שמן, ומטגנים את הבצל.

2. מוסיפים את העגבניות והפלפל חריף, ממליחים ומפלפלים ומניחים להתבשל 15 דקות.

3. מקשקשים את הביצים כמו לחביתה, ויוצקים מעל. מבשלים עוד 3 דקות.

4. מפזרים גבינה בולגרית ומגישים עם לחם.

>> לגרסת ההדפסה של המתכון: שקשוקה ירושלמית

>> בשבוע שכבר התמוגגנו מהסלטים של מוסא
>> לכל המתכונים ב-20 שקל ו-20 דקות