חביתה היא מאכל טעים וזריז. אומלט הוא מאכל ממש טעים, וטיפה פחות זריז. האומלט המשודרג שלנו נהנה מכל העולמות: הוא לוקח 10 דקות, עולה 15 שקל – ובטעם יכול להביס ארוחת 3 מנות כהלכתה.

אומלט עם פלפל ופטריות (צילום: עמרי אנדרס צורף)
אומלט עם פלפל, פטריות, וכן, גם חזה עוף | צילום: עמרי אנדרס צורף

אומלט משודרג עם ירקות וחזה עוף

מחיר: 15 שקל
זמן הכנה: 10 דקות

מצרכים (2 אומלטים):
4 ביצים מס' 2
פרוסת חזה עוף בעובי כס"מ (70-100 גרם)
1 פלפל אדום
2-3 פטריות שמפיניון
תימין,אורגנו, מלח ופלפל
מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:
1. חותכים את חזה העוף והפטריות לקוביות.
2. קוצצים את הפלפל האדום ומטגנים במשך חמש דקות.
3. מוסיפים את החזה והפטריות, מתבלים ומטגנים במשך שתי דקות נוספות.
4. מוציאים לקערה.
5. טורפים שתי ביצים ומוזגים לאותה מחבת.
6. מטגנים דקה ומוסיפים מחצית מהתערובת שטיגנו למרכז החביתה.
7. מקפלים את החביתה לחצי ומטגנים עוד דקה מכל צד.
8. מוציאים לצלחת ומכינים אומלט נוסף באותה דרך.

>> לגרסת ההדפסה של המתכון: אומלט עם ירקות וחזה עוף

>> לכל המתכונים ב-20 שקל ו-20 דקות
>> זה הזמן להתחיל לבשל עם פריקי