
טורטייה דרוזית ב-2 דקות הכנהגם אתם מתים על פיתה דרוזית אבל לכו תמצאו עכשיו דוכן שמוכר אותה? אז הנה גרסה ביתית קלילה וטעימה שלא רק עונה על החשק, גם עושה זאת במהירות הבזק |
המצרכים (2 מנות):
להרכבת המנה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. 2מערבבים בקערה את שמן הזית והזעתר. 3מושחים את הטורטייה בתערובת שמן הזית והזעתר. מכניסים לתנור ל-10 דקות. 4מוציאים מהתנור ומרכיבים את המנה: מורחים לאבנה, מניחים בצל, עגבנייה ונענע ומגלגלים. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים טורטייה דרוזית. הופ וזה מוכן|צילום: יעל קצב טורטייה דרוזית. נשאר רק לגלגל|צילום: יעל קצבבתיאבון! תגיות:טורטייה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |