אוכל
אוכל

איך מכינים עוגיות חמאה ופקאן נמסות בפה?

העוגיות המושלמות לצד הקפה או התה – בשבירת צום אבל גם אחרי ארוחה טובה. אנחנו רק מזהירים: הריח שיתפשט בבית הוא לא משהו שאפשר לעמוד בו

|mako| פורסם06:14
Rating:4.485reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-25-30 עוגיות:

  • 200 גרם פקאנים, קצוצים דק
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 100 גרם קמח שקדים
  • 210 גרם (כוס וחצי) קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • כפית תמצית וניל

לציפוי:

  • 200 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים את כל המרכיבים לפי הסדר לקבלת בצק אחיד ורך.

3מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעובי של 2 ס"מ ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.

4מוציאים וחותכים לריבועים.

5מרווחים את העוגיות מעט בתבנית ואופים 10-15 דקות.

6כשהעוגיות מצטננות עוטפים אותן באבקת סוכר (הכי נוח לעשות את זה בתוך נייר האפייה, כמו בסרטון).

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

עוגיות חמאה ופקאןעוגיות חמאה ופקאן|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il