
איך מכינים עוגיות חמאה ופקאן נמסות בפה?העוגיות המושלמות לצד הקפה או התה – בשבירת צום אבל גם אחרי ארוחה טובה. אנחנו רק מזהירים: הריח שיתפשט בבית הוא לא משהו שאפשר לעמוד בו |
המצרכים :ל-25-30 עוגיות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים את כל המרכיבים לפי הסדר לקבלת בצק אחיד ורך. 3מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעובי של 2 ס"מ ומכניסים למקפיא ל-10 דקות. 4מוציאים וחותכים לריבועים. 5מרווחים את העוגיות מעט בתבנית ואופים 10-15 דקות. 6כשהעוגיות מצטננות עוטפים אותן באבקת סוכר (הכי נוח לעשות את זה בתוך נייר האפייה, כמו בסרטון). לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה עוגיות חמאה ופקאן|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |