
עגבניות מיובשותמצאתם עגבניות עייפות שנשכחו מאחור, ויותר ממה שלא בא לכם לזרוק – אין לכם כוח לטרוח על שקשוקה עכשיו? הפתרון המושלם: תכינו מהן עגבניות מיובשות. כל כך הרבה כריכים עתידיים (וגם תבשילים) יודו לכם |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-150 מעלות. 2פורסים את העגבניות לעובי חצי ס"מ ומסדרים בשכבה אחת על תבנית מרופדת נייר אפייה. 3מפזרים מלח גס ותימין או אורגנו (לא חובה אבל מומלץ). 4צולים בתנור שעה ורבע. 5מעבירים את העגבניות לצנצנת נקייה ומעוקרת, ומכסים בשמן זית כך שהעגבניות לא יבצבצו אפילו לא מעט. מאחסנים במקרר. עגבניות מיובשות. שדרוג מטורף לכריכים|צילום: יעל קצב** כל עוד העגבניות מכוסות בשמן הן יחזיקו מעמד שבועיים ואפילו יותר. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון! תגיות:עגבניות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |