
פסטה עם טונה בסיר אחדלפעמים אנחנו במצב רוח של בישול ולא אכפת לנו לבלות במטבח יום שלם, אבל לפעמים אנחנו גם פשוט רוצים שיהיה אוכל, וכמה שיותר מהר. בקטע של לתקתק ארוחה? זה המתכון בשבילכם. בקושי חצי שעה ואתם מאורגנים פיקס![]() צילום: יונית סולטן צוקרמן, יחסי ציבור |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל בשמן כ-5 דקות, עד שהוא מתחיל להזהיב. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן כדקה. 2מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ומערבבים. 3מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומוסיפים את הפסטה. 4מוסיפים 2 וחצי כוסות מים ומערבבים היטב. 5מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים 10 דקות על אש קטנה. מערבבים מדי פעם. 6מוסיפים את הטונה ועוד כחצי כוס מים, מערבבים ומבשלים עוד 10 דקות, עד שהפסטה מתרככת. מדי פעם מערבבים ובודקים שלא חסרים נוזלים. אם צריך – מוסיפים עוד חצי כוס מים. * המתכון לפי השיטה של רותם בן מויאל. הפסטה של יונית צוקרמן הוגשה במסעדתאיטלקייה בפשפשיםבמסגרת יום הפסטה הבינלאומי. תגיות:טונה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |