אוכל
אוכל

פסטה עם טונה בסיר אחד

לפעמים אנחנו במצב רוח של בישול ולא אכפת לנו לבלות במטבח יום שלם, אבל לפעמים אנחנו גם פשוט רוצים שיהיה אוכל, וכמה שיותר מהר. בקטע של לתקתק ארוחה? זה המתכון בשבילכם. בקושי חצי שעה ואתם מאורגנים פיקס

|mako אוכל| פורסם07:39
פסטה עם טונה בסיר אחד (צילום: יונית סולטן צוקרמן, יחסי ציבור)
צילום: יונית סולטן צוקרמן, יחסי ציבור
Rating:4.4343reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • חצי חבילת פסטה (250 גרם)
  • 2-3 כפות שמן זית או קנולה
  • בצל, קצוץ
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • קופסה קטנה של עגבניות מרוסקות (400 גרם)
  • כפית סוכר
  • כף פפריקה מתוקה
  • חצי כף פפריקה חריפה
  • כף מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 4 קופסאות טונה

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל בשמן כ-5 דקות, עד שהוא מתחיל להזהיב. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן כדקה.

2מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ומערבבים.

3מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומוסיפים את הפסטה.

4מוסיפים 2 וחצי כוסות מים ומערבבים היטב.

5מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים 10 דקות על אש קטנה. מערבבים מדי פעם.

6מוסיפים את הטונה ועוד כחצי כוס מים, מערבבים ומבשלים עוד 10 דקות, עד שהפסטה מתרככת. מדי פעם מערבבים ובודקים שלא חסרים נוזלים. אם צריך – מוסיפים עוד חצי כוס מים.

* המתכון לפי השיטה של רותם בן מויאל.

הפסטה של יונית צוקרמן הוגשה במסעדתאיטלקייה בפשפשיםבמסגרת יום הפסטה הבינלאומי.

תגיות:טונה
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il