אוכל
אוכל

מתקשים להיפרד מהמצה בריי? קבלו את הפיתה בריי

פסח עבר, המצה בריי איתו, אבל אנחנו בטוחים שיש כאלה שמתקשים להיפרד מהקונספט של לביבות מצה רכות וטעימות. ההמלצה שלנו לאותם מתגעגעים היא פשוט להחליף את המצה בפיתה - ניסינו, וזה אפילו יותר טעים!

|mako| פורסם11:53
פיתה בריי (צילום: מיכל הלפרין)
צילום: מיכל הלפרין
Rating:4.536reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-2-3 מנות:

  • 2 פיתות
  • 4-3 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • כפית תמצית וניל (לא חובה)
  • קורט מלח
  • כוס וחצי חלב
  • מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1טורפים יחד את הביצים, הסוכר, תמצית הווניל, המלח והחלב.

2מרטיבים את הפיתות, סוחטים ומפוררים. מוסיפים לבלילה ומערבבים.

3משמנים מעט את המחבת, ויוצקים פנימה לביבות מהבלילה בעזרת כף או מצקת.

4מטגנים משני הצדדים ומגישים חם.

** אפשר להחליף את הפיתות בכמה פרוסות חלה.

תגיות:פיתות
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il