
צ'יפס קולרביאת הצ'יפס הזה אפשר לטגן, אפשר לאפות (בתמונה אתם רואים את הגרסה האפויה) - ובכל מקרה מדובר בתוספת שנותנת קיק שווה ביותר לכל ארוחה שהיא![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:לגרסה מטוגנת: 1מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר. 2מטגנים את הקולרבי עד שהוא מזהיב יפה. 3מוציאים לנייר סופג, מתבלים, מפזרים קליפת לימון מגוררת ומגישים. לגרסה אפויה: 1מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. 2מסדרים את מקלות הקולרבי בתבנית בשכבה אחת, משמנים ומתבלים. 3צולים בתנור החם 30-40 דקות, עד להשחמה. מגישים עם קליפת לימון מגוררת. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |