אוכל
אוכל

זאת הדרך הכי טעימה ולוהטת להכין חזה עוף במחבת

גאון האדם שחשב על הדרך הזאת להכין חזה עוף: גם עסיסי, גם מוכן בצ'יק, גם מלא ברוטב מכל הכיוונים וגם מבושל עד הסוף ובקלות. ההמלצה שלנו: בזמן שהעוף במחבת תעמידו סיר אורז קטן, ותיהנו מארוחת צהריים מושלמת

|mako אוכל| פורסם07:09
חזה עוף מחורץ - לפני הטיגון (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
צילום: יעל קצב, mako אוכל
Rating:4.4177reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 נתחי חזה עוף (חצי קילו)
  • 2 שיני שום, פרוסות
  • 1 פרוסת ג'ינג'ר
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף רוטב טריאקי
  • 1 כפית סילאן
  • רבע כפית שמן שומשום
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 2 כפות יין אדום

אופן ההכנה:

1חורצים את הנתחים לאורך ולרוחב כמעט עד למטה (כמו שחורצים מנגו).

2מערבבים בקערה שום, ג'ינג'ר, סויה, טריאקי, סילאן, שמן שומשום, צ'ילי מתוק ויין אדום. מכניסים את העוף ומשרים כ-10 דקות.

חזה עוף מחורץ - חיתוך שתי וערבחזה עוף מחורץ - חיתוך שתי וערב|צילום: יעל קצב, mako אוכלחזה עוף מחורץ חזה עוף מחורץ|צילום: יעל קצב, mako אוכל

3צולים את חזה העוף במחבת חמה יחד עם הנוזלים של המרינדה ומשקים אותו בעזרת כף. הופכים מדי פעם וממשיכים להשקות ברוטב עד לבישול מלא (זה ייקח בערך 5 דקות).

4מגישים מיד (רצוי עם אורז ובצל ירוק).

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים

תגיות:חזה עוף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il