אוכל
אוכל

קרפצ'יו תפוח אדמה

אנחנו אוהבים תפוח אדמה בכל מצב ובכל צורה, אז שמחנו לגלות עוד דרך להנות ממנו: פרוסות קרפצ'יו דקיקות עם שמן זית, שמנת חמוצה ועוד פינוקים

|המרכיב העיקרי| פורסם21:00
קרפצ'יו תפוחי אדמה (צילום: צילום מסך, המרכיב העיקרי)
צילום: צילום מסך, המרכיב העיקרי
Rating:4.433reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 תפוחי אדמה גדולים
  • 5 כפות שמן זית
  • מעט מלח גס
  • מעט פלפל שחור, גרוס
  • עלי בזיליקום, לקישוט
  • מכל שמנת חמוצה או קרם פרש
  • מעט גבינה קשה, מגוררת (כמו קשקבל או פרמזן)

אופן ההכנה:

1אופים את תפוחי האדמה כשהם עטופים בנייר כסף, כשעה ורבע.

אבי ביטון, נייר כסףאבי ביטון, נייר כסף|צילום: צילום מסך, המרכיב העיקרי

2מסירים את נייר הכסף וחוצים כל תפוד לשניים. מניחים את תפוחי האדמה בצלחת הגשה, כשהקליפה כלפי מטה.

3מניחים נייר אפייה על תפוחי האדמה ומועכים אותם בידיים עד שהם נעשים דקים ושטוחים.

4מסירים את נייר האפייה ויוצקים שמן זית בנדיבות. מפזרים מלח ופלפל ומקשטים בעלי בזיליקום טריים, שמנת חמוצה וגבינה מגוררת.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il