
קרפצ'יו תפוח אדמהאנחנו אוהבים תפוח אדמה בכל מצב ובכל צורה, אז שמחנו לגלות עוד דרך להנות ממנו: פרוסות קרפצ'יו דקיקות עם שמן זית, שמנת חמוצה ועוד פינוקים![]() צילום: צילום מסך, המרכיב העיקרי |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1אופים את תפוחי האדמה כשהם עטופים בנייר כסף, כשעה ורבע. אבי ביטון, נייר כסף|צילום: צילום מסך, המרכיב העיקרי2מסירים את נייר הכסף וחוצים כל תפוד לשניים. מניחים את תפוחי האדמה בצלחת הגשה, כשהקליפה כלפי מטה. 3מניחים נייר אפייה על תפוחי האדמה ומועכים אותם בידיים עד שהם נעשים דקים ושטוחים. 4מסירים את נייר האפייה ויוצקים שמן זית בנדיבות. מפזרים מלח ופלפל ומקשטים בעלי בזיליקום טריים, שמנת חמוצה וגבינה מגוררת. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |