
המצרכים :לפולנטה:
לתערובת הפטריות:
אופן ההכנה:1הפולנטה: מרתיחים בסיר את החלב עם עשבי התיבול והשום ומוסיפים את קמח התירס, אגוז המוסקט, הגבינה, מעט מלח וסוכר בהדרגה ותוך ערבוב עד להסמכה של התערובת. 2שופכים את התערובת לתבנית מלבנית ומכניסים למקפיא לחצי שעה. 3חותכים לצורה הרצויה, מצפים בקמח תירס ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה. 4חותכים את הפטריות, הבצל, עשבי התיבול, השום, הבקצ'וי והערמונים לחתיכות גסות מקפיצים במחבת עם חמאה מומסת. 5מוסיפים את הוויסקי ומבעירים (פלמבה). מתבלים בפלפל ומלח ומצמצמים את הרוטב למרקם הרצוי. 6מסדרים בצלחת את תערובת הפטריות ומסדרים מעל את חתיכות הפולנטה המטוגנת. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |