
לחם גבינותאביבה פיבקו מייבאת אלינו משוויץ מתכון למאפה מלוח נפלא המתאים לכל שעות היום |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערה את הקמח, השמרים, השמן, הסוכר והמלח ומוסיפים מים בהדרגה. 3לשים עד לקבלת בצק נעים שלא נדבק לידיים. 4מוסיפים 150 גרם פרמזן ומתפיחים למשך שעה עד הכפלת גודל הבצק. רצוי לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהתפיח במקום חמים. 5לשים את הבצק ומכינים כיכר לחם שבמרכזה כל גבינת הברי. 6מורחים את הכיכר בביצה טרופה ומוסיפים מעל את יתרת הפרמזן. 7מתפיחים לעוד 20 דקות ואופים 45 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |