אוכל
אוכל

נקנקיית בקר וחזה אווז עם מוצרלה

השילוב של בשר בקר איכותי עם חזה אווז ומוצרלה קנה אותנו מיד. העובדה שכל זה מגיע בתוך נקניקייה אחת, רק גרמה לנו לאהוב את המתכון הזה אפילו יותר. דברים טובים מגיעים בנקניקיות

|מאסטר שף| פורסם11:26
נקניקיית בקר, חזה אווז ומוצרלה ונקניקיית פרגית אסי (צילום: רענן כהן)
צילום: רענן כהן
Rating:2.112reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותלא כשר

המצרכים (6 מנות):

  • 350 גרם בשר טחון
  • 150 גרם חזה אווז טחון
  • כפית זרעי כוסברה
  • כפית זרעי שומר
  • 2 שיני שום כתושות
  • ½ צ'ילי אדום (אפשר יותר או פחות) קצוץ דק
  • 5-6 עלי מרווה קצוצים
  • 1/3 צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
  • מלח ופלפל
  • 50 גרם כדורי בייבי מוצרלה
  • מעיים של טלה או סינטתיות

אופן ההכנה:

1במחבת, מחממים את זרעי הכוסברה והשומר וכותשים במכתש ועלי.

2במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הבשר, השום, הצילי ועשבי התיבול לתערובת אחידה. מוסיפים את הזרעים הכתושים לתערובת הבשר ומתבלים מלח ופלפל. חותכים גם את הגבינה ומערבבים ביד לתוך תערובת הבשר.

3מנקנקים את עיסת הבשר ויוצרים נקנקיות.

4מבשלים במחבת עם מעט מים 3-4 דקות.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il