
המצרכים :
לגריסיני:
לשמן המתובל:
אופן ההכנה:1לטגן את הבצל למראה זהוב, להוסיף את העגבניות ולבשל על אש גבוהה 10 דקות. 2להוסיף את המים (ללא הפטרוזיליה), העשבים והאורז לבשל 20 דקות נוספות. 3מערבבים קמחים, מלח ושמן ומוסיפים בהדרגה את המים. לשים לבצק אחיד ומניחים ל-10 דקות. 4שמן מתובל: כותשים פלפל שחור במכתש ועלי עם תימין. מוסיפים מלח, שמן זית ומיץ לימון ומערבבים. 5מרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ, חותכים לרצועות ומגלגלים עם הידיים למעין נחש ארוך. מורחים בשמן מתובל ואופים ב-200 מעלות 20 דקות. לאחר הוצאת הגריסיני מהתנור מורחים שוב בשמן מתובל. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |