
המצרכים (25 מנות):לחלב אורז (70 גרם/110 מ"ל):
לטראפלס:
לציפוי:
אופן ההכנה:1משרים ללילה את הצימוקים עם הרום בצנצנת זכוכית (נזכרתם רק בבוקר? גם 4-5 שעות יספיקו). 2להכנת חלב אורז: טוחנים גס במעבד מזון את גרגירי האורז, מעבירים לקלחת ומבשלים על להבה נמוכה 15 דקות. מסננים. 3מעבירים את חלב האורז החם והמסונן לקערה חסינת אש ומוסיפים את המלח והשוקולד. מניחים בצד לכחצי דקה, ומערבבים לתערובת אחידה. 4קוצצים גס את הצימוקים השיכורים (עם שאריות הרום) ואת האגוזים ומוסיפים לשוקולד. 5מעבירים את התערובת למקרר לחצי שעה. מערבבים אותה מדי 5 דקות. 6יוצרים כדורים גבשושיים באמצעות שתי כפיות, ומגלגלים בקקאו סמוך להגשה. טיפים והערות: * אם אין לכם מטבעות שוקולד, השתמשו בקוביות שוקולד קצוצות גס. * אני תמיד מחזיקה בארון צנצנת של צימוקים שהושרו ברום. הם נשמרים חודשים רבים (כל עוד תדאגו שהצימוקים יהיו תמיד מכוסים ברום) ויכולים לשדרג לא מעט קינוחים. * את חלב האורז שהכנתם ניתן לשמור עד 3 ימים במקרר. ניתן גם לקנות חלב אורז בסופר. * בקרו באתר של מורן הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |