
המצרכים :לחריימה:
לסיידה:
אופן ההכנה:1חותכים את הדג ל-4 חתיכות, מקמחים ומטגנים בשמן עמוק עד שהדג מזהיב. 2עוברים לסיידה: קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן של הדג עד הזהבה. מניחים לצינון. 3בינתיים מכינים את האורז: שופכים מהשמן של הטיגון על האורז, מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים טוב טוב. 4מרתיחים מים ומוזגים על האורז עד הוא מכוסה לגמרי. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה 30-40 דקות. מקשטים בצנוברים או שקדים. 5החריימה: מטגנים את השום, הפלפל החריף, העגבניות והגמבה בשמן זית עד לריכוך. 6מסדרים את הדג יפה בסיר ומבשלים 20 דקות. מגישים עם כוסברה קצוצה, אם רוצים. * מתכוני התוכנית מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |