
קובה נייה עם עשבים טריים ושמן תבליניםמנה ראשונה מרשימה וקלת הכנה, שהדבר היחיד שצריך להקפיד עליו בה הוא איכות הבשר![]() צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף" |
המצרכים :
לשמן תבלינים:
להגשה:
אופן ההכנה:1מפרידים את עלי החסה, שוטפים ומניחים לייבוש. 2קוצצים את הבשר יחד עם כל העשבים והצ'ילי. יש להקפיד לקצוץ ולעבד את הבשר עד שיוציא את כל החלבון שלו. מתבלים בזרעי חרדל, מלח ופלפל ולשים למסה אחידה. 3את התבלינים מחממים בתוך השמן כמה דק שיוציאו את הטעמים לתוך השמן. 4יוצרים בעזרת הידיים מעין נקניקים קטנים של תערובת הבשר, מניחים בתוך עלה חסה קטן ומעל מטפטפים מעט שמן תבלינים. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |