אוכל
אוכל

קובה נייה עם עשבים טריים ושמן תבלינים

מנה ראשונה מרשימה וקלת הכנה, שהדבר היחיד שצריך להקפיד עליו בה הוא איכות הבשר

|מאסטר שף| פורסם22:33
קובה נייה עם שמן תבלינים - חיים כהן (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
Rating:3.39reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

  • 300 גרם פילה בקר
  • חצי צרור כוסברה
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • 6 גבעולי נענע (עלים בלבד)
  • חצי פלפל צ'ילי טרי
  • חצי כפית זרעי חרדל

לשמן תבלינים:

  • רבע כוס שמן זרעי ענבים
  • חצי כפית קינמון
  • חצי כפית הל
  • חצי כפית ציפורן

להגשה:

  • 2 ראשי חסה צעירים וטריים

אופן ההכנה:

1מפרידים את עלי החסה, שוטפים ומניחים לייבוש.

2קוצצים את הבשר יחד עם כל העשבים והצ'ילי. יש להקפיד לקצוץ ולעבד את הבשר עד שיוציא את כל החלבון שלו. מתבלים בזרעי חרדל, מלח ופלפל ולשים למסה אחידה.

3את התבלינים מחממים בתוך השמן כמה דק שיוציאו את הטעמים לתוך השמן.

4יוצרים בעזרת הידיים מעין נקניקים קטנים של תערובת הבשר, מניחים בתוך עלה חסה קטן ומעל מטפטפים מעט שמן תבלינים.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il