אוכל
אוכל

טרטר אינטיאס עם גספצ'ו

מנה ראשונה מרעננת במיוחד שמכינים גם יחסית בקלות. טרטר הדג של אדי בבייב ממאסטר שף הוא המתכון הכי מרענן וכיפי שיש

|מאסטר שף| פורסם16:16
טרטר אינטיאס וגספצ'יו (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:512reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (5 מנות):

לדג:

  • 300 גרם אינטיאס טרי
  • קורט מלח

לגספצ'יו

  • כ-15 עגבניות שרי מנומרות
  • חצי פלפל ירוק חריף
  • קורט פפריקה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שמן זית להגשה
  • עירית קצוצה לקישוט
  • בוטנים קצוצים לקישוט

אופן ההכנה:

1קוצצים את הדג לקוביות ומערבבים עם מעט מלח

2טוחנים במעבד מזון את עגבניות השרי, הפלפל החריף, הפפריקה, המלח והפלפל. מסננים את התערובת לקבלת מרק עגבניות חלק.

3מסדרים את המרק בצלחות, מזלפים מעל שמן זית, מסדרים את קוביות הדג מעל ומקשטים בעירית קצוצה ובוטנים.

המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il