אוכל
אוכל

סשימי מוסר ואשכולית אדומה

בשלב הדג הנא של המשימה יותם הרגיש בטוח לגמרי, ומתברר שבצדק. דג מוסר טרי, איזון טעמים מושלם – מנה שעולים עליה למרפסת

|מאסטר שף| פורסם09:35
סשימי מוסר ואשכולית אדומה (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף
Rating:427reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • פילה מוסר ים, ללא עור
  • אשכולית אדומה
  • פלפל ירוק חריף
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • לימון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קליפת ליים מגוררת
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1חותכים את הדג לפרוסות סשימי בעובי 3-4 מ"מ.

2מפלטים את האשכולית, פורסים דק את הפלפל החריף ואת הבצל הירוק חותכים לרצועות אלכסוניות דקות.

3מסדרים בצלחת את פרוסות הדג באופן מרווח. ביניהן ועליהן מניחים את הפילטים של האשכולית ומפזרים פלפל חריף ובצל ירוק. סוחטים מעל הכל מיץ לימון, מפזרים מלח ופלפל וקצת גרידת ליים ומזלפים בנדיבות שמן זית.

המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il