אוכל
אוכל

מעמול במילוי פיסטוקים וקפה

תתכוננו להתמכר: העוגייה הערבית הקלאסית מבצק של סולת, עם טוויסט של קפה במילוי

|מאסטר שף| פורסם23:01
מעמול במילוי פיסטוקים וקפה - מנאל איסמעיל (צילום: נתנאל ישראל, מאסטר שף)
צילום: נתנאל ישראל, מאסטר שף
Rating:4.975reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • 1 ק"ג סולת
  • 400 גרם חמאה מומסת
  • 2 כפות זרעי שומר שלמים
  • 2 סוכר וניל
  • כוס שמנת מתוקה
  • רבע כוס מי ורדים

למילוי:

  • 300 גרם פיסטוקים קלויים וטחונים דק
  • 100 גרם קשיו קלוי וטחון
  • 100 גרם סוכר חום
  • חצי כוס מי ורדים
  • 2 כפות קפה נמס

אופן ההכנה:

1לשים את כל חומרי הבצק יחד עד לקבלת בצק עדין - לא קשה ולא רך מדי.

2מערבבים את כל חומרי המילוי עד לקבלת עיסה אחידה.

3לוקחים בכף היד מעט מן הבצק, ומשטחים מעט. מניחים כפית מן המילוי, וסוגרים את הבצק. מגלגלים לעיגול או מעצבים את הצורה בעזרת כף עץ למעמול. ממשיכים עד סיום הבצק והמלית.

4אופים 20 דקות ב-180 מעלות.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il