
המצרכים :לבצק:
לרוטב:
תוספות:
אופן ההכנה:1בקערה מערבבים את השמרים הסוכר והמים וממתינים כשבע דקות. 2בקערת המיקסר מערבבים את הקמחים, הצ'ילי, החמאה והמלח לתערובת פירורית ואז מוסיפים את נוזל השמרים. לשים כעשר דקות עד לקבלת בצק חלק נעים, רך אך לא דביק. מתפיחים כחצי שעה או שעד שהבצק יכפיל נפחו. 3רוטב: בסיר מטגנים בשמן זית את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את העגבניות והתבלינים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שכל הנוזלים מהסיר יתאדו ונקבל רוטב סמיך. 4מכינים את הרוטב להגשה: מחממים את כל המרכיבים יחד בסיר, ומבשלים מעט עד לאחידות. מסננים לקבלת רוטב חלק. 5מחממים תנור ל-200 מעלות. מורחים בחמאה תבנית אפייה לפאי או תבנית קפיצית לעוגה בקוטר 24, ומפזרים קמח תירס מעל. 6מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי סנטימטר וחצי בערך. מניחים את הבצק על התבנית כך שיכסה גם את הדפנות ומסירים את השאריות. 7מפזרים את הגבינה בכמות נדיבה על הבצק. מעל הגבינה מפזרים את הבזיליקום והאנשובי. מעל מפזרים את הרוטב בשכבה נדיבה, ומעל הכל מגרדים פרמזן. 8אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-20 דקות, עד שהבצק בדפנות משחים. מקררים מעט ומשחררים מהתבנית. 9מגישים עם הרוטב בצד. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |