אוכל
אוכל

כתף כבש במילוי עלי גפן

בזכות המנה הזאת אמרה אמא של חנן מטרי לבן שלה סוף סוף שהיא אוהבת את האוכל שלו. אנחנו התרגשנו ממש (וגם קינאנו בה לאללה על הביס)

|מאסטר שף| פורסם23:00
כתף כבש במילוי עלי גפן (צילום: מאסטר שף, שידורי קשת)
צילום: מאסטר שף, שידורי קשת
Rating:4.540reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעתיים
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 2 קילו כתף טלה
  • מלח גס
  • פלפל שחור טחון
  • גרגירי הל

למילוי:

  • כוס אורז עגול
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט אגוז מוסקט טחון
  • חצי כפית קינמון
  • חצי כפית בהרט
  • מקלות קינמון
  • חצי כפית גרגירי הל
  • רבע כוס שמן קנולה
  • חצי קילו בשר טחון - חצי כבש חצי עגל
  • 300 גרם עלי גפן

אופן ההכנה:

1משרים את האורז במים קרים למשך 5 דקות, ומסננים.

2מוסיפים לאורז את כל התבלינים, השמן והבשר הטחון ומערבבים.

3ממלאים את עלי הגפן בתערובת ומגלגלים.

4מחממים תנור ל-200 מעלות.

5פותחים את הכתף עד לקבלת משטח בעובי כס"מ וחצי. מתבלים במלח גס, פלפל שחור גרוס והל, מסדרים בפנים את עלי הגפן הממולאים, סוגרים את הבשר ועוטפים בנייר כסף.

6צולים שעה וחצי, ומגישים.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il