
המצרכים :
למילוי:
אופן ההכנה:1משרים את האורז במים קרים למשך 5 דקות, ומסננים. 2מוסיפים לאורז את כל התבלינים, השמן והבשר הטחון ומערבבים. 3ממלאים את עלי הגפן בתערובת ומגלגלים. 4מחממים תנור ל-200 מעלות. 5פותחים את הכתף עד לקבלת משטח בעובי כס"מ וחצי. מתבלים במלח גס, פלפל שחור גרוס והל, מסדרים בפנים את עלי הגפן הממולאים, סוגרים את הבשר ועוטפים בנייר כסף. 6צולים שעה וחצי, ומגישים. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |