
מטרי, עוגייה הודית מלוחהעוגיות מלוחות מסורתיות משני סוגי קמח, קצח וצ'ילי. מערבבים, נחים, קורצים עיגולים, מטגנים ומגישים![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :למטרי:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל החומרים ביחד מלבד השמן לטיגון, עד שנוצר בצק. מניחים בצד לחצי שעה. 2מרדדים לעובי של כ-2 ס"מ. בעזרת רינג בקוטר 5 ס"מ יוצרים עיגולים. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מוציאים ומגישים.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |