אוכל
אוכל

פיצה על המנגל

מתכון מנצח למאפה האיטלקי המפורסם ברוטב עגבניות צרובות ומגוון גבינות עשירות

|מאסטר שף| פורסם14:29
מנת המנגל של דניאלה
Rating:4.626reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 750 גרם קמח

  • כפית וחצי מלח
  • 2 כפיות סוכר
  • 2.5 כפיות שמרים
  • 2 כוסות מים
  • חצי כוס שמן
  • עגבניות
  • מוצרלה
  • קשקבל
  • פרמזן

אופן ההכנה:

1מערבבים את הקמח עם המלח, הסוכר והשמרים.

2מוסיפים 2 כוסות מים וכחצי כוס שמן.

3לשים כ-10 דקות, ומניחים להתפחה. אחרי כשעה וחצי לשים שוב, מרדדים את הבצק דק ומתפיחים כחצי שעה נוספת.

4להכנת הרוטב: צורבים עגבניות במנגל, חותכים אותן דק מאוד, נפטרים מהנוזלים ושמים מעל בצק הפיצה. מפזרים מוצרלה, קשקבל ופרמזן ומכניסים לתנור בחום של 220 מעלות למשך כ-10 דקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il