
המצרכים :לקבב:
לסלט משוואיה:
לרוטב יוגורט ושום צלוי:
אופן ההכנה:1הקבב: קוצצים את הדג בסכין, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב בידיים עד שמופרש חלבון והמסה מתחילה להיקשר. מעבירים למקרר למנוחה של שעה. 2הסלט: צולים את הירקות עד לריכוך (אפשר בגריל, אפשר בתנור ואפשר על אש גלויה). שימו לב שלכל ירק יש את הזמן שלו. מקלפים. 3קוצצים את הירקות בסכין, מוסיפים קצת שמן זית, מלח ופלפל וטועמים. מתקנים תיבול. 4הרוטב: עוטפים את ראש השום בנייר כסף וצולים בתנור או על גריל עד שהוא מתרכך. 5מערבבים היטב את היוגורט, שיני השום הצלויות (ללא הקליפה), המיונז, מיץ הלימון והמלח, עד לקבלת תערובת כמה שיותר חלקה. 6יוצרים קבבים מהתערובת וצורבים במחבת חמה עם מעט שמן עד שהקבבים מוכנים, כלומר רכים למגע אבל לא רכים מדי. נזהרים לא לייבש. 7הרכבת המנה: שמים בצלחת עמוקה כף מהרוטב, עליה כף משוואיה ולבסוף שתי קציצות דג. ניתן לפזר קצת עשבי תיבול קצוצים. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |