אוכל
אוכל

דניס בתנור וסלט פומלה חריף

מה הקשר בין דג לפומלה? תתפלאו, כשהוא אפוי ביחד עם שמן זית, שום ועשבי תיבול ולצד סלט פיקנטי וייחודי, מדובר בשידוך מוצלח במיוחד

|מאסטר שף| פורסם13:15
דניס בתנור (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:411reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • דניס שלם טרי
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום קצוץ גס
  • כוסברה
  • פטרוזיליה
  • לימון, פרוס
  • מלח גס
  • פלפל שחור
  • פלפל לבן
  • שמיר (לא חובה)
  • 1/2 פחית חלב קוקוס

לסלט:

  • פומלה
  • עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
  • בצל סגול, חתוך לפרוסות של חצאים
  • פלפלים, חתוכים קטן לפי מידת החריפות הרצויה
  • כוסברה, קצוצה
  • בצל ירוק

לרוטב:

  • פלפל צ'ילי חריף
  • קורט מלח
  • כף סוכר
  • כף שמן (אפשר שמן זית או שומשום)
  • ליים שלם
  • עור דג מטוגן, חתוך קטן
  • שום כתוש
  • קצת רוטב סויה

אופן ההכנה:

1הדג: שוטפים את הדג וחורצים את עורו על מנת שהרוטב יחדור פנימה ומושחים אותו בשמן זית.

2מחממים תנור ל-200 מעלות. מכניסים לתוך בטן הדג את השום והעלים הירוקים ומוסיפים מלח, פלפל שחור ולבן ופרוסות לימונים.

3אוטמים את הדג בתוך נייר כסף. מכניסים לתנור על רשת, למשך כ-20 דקות.

4הסלט: בקערה מערבבים את כל הרכיבים.

5במכתש ועלי כותשים את כל המרכיבים ומוזגים על הסלט.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il