אוכל
אוכל

נקנקיית פרגית אסייתית

גינג'ר, כוסברה, נענע ושמן שומשום - זה לא מתכון לנודלס, אלא לנקניקיה אסייתית נועזת, נושכת, טעימה ומיוחדת. ומה בא עם זה, אתם שואלים? תפוחי אדמה קריספיים בתנור, שלא תגידו שלא דואגים לכם פה

|מאסטר שף| פורסם11:40
נקניקיית בקר, חזה אווז ומוצרלה ונקניקיית פרגית אסי (צילום: רענן כהן)
צילום: רענן כהן
Rating:3.99reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • 1 ק"ג פרגית טחונה
  • 1 צילי אדום חריף (אפשר יותר או פחות) קצוץ דק
  • 5 שיני שום כתושות
  • ½ צרור כוסברה, קצוץ דק
  • עלים מחבילה בזיליקום, קצוצים דק
  • עלים מ-1/3 צרור נענע, קצוצים דק
  • 30 גרם גינג'ר כבוש (אפשר יותר או פחות לפי הטעם) קצוץ
  • מלח ופלפל
  • מעיים של טלה או סינטתיות
  • כפית שמן שומשום (לטיגון)

לתפוחי האדמה:

  • 5 תפוחי אדמה גודל בינוני
  • שמן זית
  • רוזמרין קצוץ
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל חומרי הגלם פרט לתבלינים.

2אחרי כמה דקות, כשמתקבלת תערובת חלקה, מוסיפים מלח ופלפל ומנקנקים לנקנקיות עם המעיים.

3במחבת שמים מים שמן שומשום ומעט שמן רגיל ומאדים את הנקנקיות 3-4 דקות.

4לתוספת תפוחי האדמה: מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים 30-40 דקות, עד ריכוך. מסננים וחותכים לקוביות גסות או פלחים.

5בנתיים שמים תבנית בתנור עם שמן ומחממים ל-220 מעלות. כשתפוחי האדמה מוכנים שמים אותם בתבנית החמה עם רוזמרין, מלח ופלפל. מחזירים לתנור ל-10 דקות או עד השחמה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il