
נקנקיית פרגית אסייתיתגינג'ר, כוסברה, נענע ושמן שומשום - זה לא מתכון לנודלס, אלא לנקניקיה אסייתית נועזת, נושכת, טעימה ומיוחדת. ומה בא עם זה, אתם שואלים? תפוחי אדמה קריספיים בתנור, שלא תגידו שלא דואגים לכם פה![]() צילום: רענן כהן |
המצרכים (5 מנות):
לתפוחי האדמה:
אופן ההכנה:1מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל חומרי הגלם פרט לתבלינים. 2אחרי כמה דקות, כשמתקבלת תערובת חלקה, מוסיפים מלח ופלפל ומנקנקים לנקנקיות עם המעיים. 3במחבת שמים מים שמן שומשום ומעט שמן רגיל ומאדים את הנקנקיות 3-4 דקות. 4לתוספת תפוחי האדמה: מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים 30-40 דקות, עד ריכוך. מסננים וחותכים לקוביות גסות או פלחים. 5בנתיים שמים תבנית בתנור עם שמן ומחממים ל-220 מעלות. כשתפוחי האדמה מוכנים שמים אותם בתבנית החמה עם רוזמרין, מלח ופלפל. מחזירים לתנור ל-10 דקות או עד השחמה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |