אוכל
אוכל

כבד מזוגג בתפוחים

על ברוסקטה פריכה

|מאסטר שף| פורסם23:17
המנה של רון אריס
Rating:55reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • חצי קילו כבד עוף מנוקה

  • תפוח עץ
  • 3 כפות סוכר
  • 4 פרוסות לחם גדולות חתוכות ידני
  • כרוב
  • גזר
  • מעט מיץ לימון
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1מטגנים את הכבדים במחבת חמה בשמן עד למצב השחמה. 2. מוסיפים 3 כפות סוכר, מעט מיץ לימון וגרדת תפוחים. 2. מטגנים את הלחם במחבת פסים עד לקבלת השחמה וצורת הפסים. 3. הכנת הסלט : חותכים את הכרוב כמו שערות דקות, מוסיפים מלח, מיץ לימון, פלפל וסוכר עד לאיזון. 5. לסיום לוקחים את הכבד וקוצצים אותו גס, מניחים אותו מעל הלחם הקלוי עם מעט גרדת תפוח.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il