
המצרכים (1 מנות):
לסירופ סוכר:
לטחינה המתוקה:
אופן ההכנה:1לריבת החצילים: חותכים את החצילונים לרבעים ומבשלים אותם כ-10 דקות במים רותחים. 2מכינים סירופ: מבשלים מים וסוכר, מוסיפים את התבלינים ומבשלים עד שהמים מצטמצמים מעט. 3מסננים את החצילונים מהמים ומבשלים אותם בסירופ, עד שהם הופכים שקופים. 4מכינים טחינה מתוקה: מדללים את הטחינה במים, מוסיפים דבש ובוחשים עד שמגיעים למרקם צלול. 5מכינים פתיתים בדבש: מבשלים דבש ומים (מתחילים ביחס של 1 ל-1). מוסיפים פתיתים ובוחשים. מוסיפים מים לפי הצורך תוך בחישה (כמו בהכנת ריזוטו), מבשלים ומוסיפים שוב לפי הצורך, כך עד שהם מוכנים. 6הגשה: מגישים את החצילונים על הפתיתים, מסביב טחינה ומעליה פיסטוקים קצוצים וקלויים. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |