אוכל
אוכל

סרדינים ממולאים במלית מרוקאית

זוג סרדינים שבעזרת קצת עזרה מקמח, חלבון ושמן לטיגון הופכים למשהו אחד, משמח במיוחד

|מאסטר שף| פורסם21:33
סרדינים ממולאים של שי טובול (תמונת AVI: mako)
Rating:4.425reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 6 זוגות סרדינים מפולטים

  • מעט קמח לקימוח:
  • שמן לטיגון
  • 1 חלבון
  • מעט מים פושרים

לרוטב:

  • צרור כוסברה קצוצה

  • 3 שיני שום גדולות, כתושות
  • כף עריסה
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל טחון לפי הטעם
  • חצי כפית כמון (רצוי טרי)
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1מערבבים כוסברה, שום, עריסה, כמון, מלח, פלפל ושמן זית. ממלאים ברוטב כל זוג סרדינים כמו סנדוויץ'. מקמחים את זוגות הסרדינים (מומלץ לקמח עם הידיים מבלי להפוך את הדג).

2מחממים שמן לטיגון. מערבבים את החלבון עם המים, טובלים בפנים את הסרדינים וזורקים לשמן החם. מגישים לצד לחם טוב.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il