אוכל
אוכל

קציצות דגים

בליווי שערות קדאיף ורוטב פלפלים

|מאסטר שף| פורסם16:34
Rating:420reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 300 גרם דג לוקוס וסלמון טחון

  • כף פטרוזיליה
  • 1 בצל מטוגן
  • ביצה
  • 3 כפות פירורי לחם

לרוטב

  • 1 פלפל אדום

  • 1 פלפל חריף

לקדאיף

  • שערות קדאיף

  • חמאה מזוקקת

אופן ההכנה:

1מערבבים את חומרי הקציצה, יוצרים כדורים ומטגנים קלות בחמאה מזוקקת. 2. במעבד מזון מרסקים את הפלפלפים לרוטב חלק 3. מערבבים את שערות הקדאיף עם חמאה מזוקקת. מניחים את שערות הקדאיף ברינג ומכניסים מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות עד שמזהיב. 4. על צלחת הגשה מסדרים את שערות הקדאיף, מעליהם מניחים את קציצת הדגים ומוזגים מרוטב הפלפלים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il