
רביולי ריקוטה וצנוברים ברוטב רוזהכולם יודעים שהסוד ברביולי הוא הבצק. בעצם, גם המילוי. והרוטב, כמובן. המתכון הזה משלב רביולי מבצק שמכינים לבד, במילוי קליל של ריקוטה וצנוברים ורוטב רוזה עשיר עם בזיליקום ואורגנו טריים. איטלקי כמו שצריךהילה צוויג|מאסטר שף| פורסם22/06/1515:31 ![]() צילום: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת |
המצרכים :לבצק:
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק. אם הוא דביק מדי מוסיפים מעט קמח. 2מערבבים את כל החומרים למילוי הריקוטה. 3משטחים מעט את הבצק ומעבירים במכונת פסטה לרידוד נוסף, עד שהוא דק מספיק. מניחים על חצי מכמות הבצק במרווחים שווים כפית ממילוי הריקוטה. מכסים בחצי השני של הבצק. מהדקים מסביב ל"גבעות" המילוי, וקורצים את חותכים את הרביולי. 4מכינים את הרוטב: מטגנים את התבלינים היבשים, הבצל והשום במעט שמן עד להתרככות. מוסיפים את רוטב העגבניות ואת חצי העגבנייה חתוכה לקוביות וממשיכים לטגן. מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים עד שמתקבל צבע ורוד אחיד. מוסיפים את עלי הבזיליקום והאורגנו. 5מרתיחים בסיר מים עם מלח ומעט שמן. כשהמים רותחים מכניסים את הרביולי ומבשלים במשך 4 דקות. 6מסננים ומגישים עם הרוטב. ניתן לזלף שמן זית ופרמזן מעל. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |