
המצרכים :לקרמבל:
לקצפת יוגורט:
לפילטים לימון בסירופ:
לקרם פטיסייר:
לסירופ עשבים:
אופן ההכנה:1מאחדים בידיים את כל המרכיבים לקרמבל לפירורים. משטחים על תבנית תנור עם נייר אפייה ואופים ב-170 מעלות עד שהפירורים משחימים מעט. אפשר לערבב בעדינות כמה פעמים תוך כדי, לאפייה אחידה. 2מקציפים יחד את כל מרכיבי הקצפת עד שמתקבלת קצפת יציבה ושומרים במקרר. 3מפלטים את הלימון: בעזרת סכין מקלפים את הקליפה ומוציאים פלחים נקיים לקערה קטנה. 4מכינים סירופ סוכר: בסיר קטן מביאים סוכר ומים לרתיחה ומבשלים עוד כמה דקות. מכניסים את הפילטים של הלימון לסירופ, מכבים את האש ומעבירים למקרר. 5שמים את המרכיבים לקרם בסיר וטורפים תוך כדי בישול עד להסמכה של הקרם. מעבירים לקערה ומניילנים כאשר הניילון ממש על הקרם, כדי שלא ייווצר קרום. מעבירים למקרר לחצי שעה לפחות, עד להגשה. 6סירופ עשבים: מבשלים עד להמסה בקלחת קטנה מים וסוכר. מוסיפים את העשבים, מבשלים מעט, מכבים את האש ומעבירים למקרר. לפני ההגשה מסננים. 7מרכיבים: בצלחת עמוקה מעט מניחים מהקרמבל. מעל שמים קצפת יוגורט, ובתוך הקצפת מניחים כף קרם פטיסייר. מעל מניחים כמה פילטים של לימון מפורקים מעט ויוצקים כף סירופ עשבים מעל הכל. מסיימים בעוד קצת קרמבל. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |