אוכל
אוכל

ברקוקש: פתיתים מתוקים

מנה מסורתית של פתיתים בגרסה מתוקה, עם קינמון, חלב קוקוס ופיטאיה טעימה

|מאסטר שף| פורסם18:57
ברקוקש חלב קוקוס ופיטאיה (תמונת AVI: mako)
Rating:3.524reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • פחית חלב קוקוס
  • מקל וניל
  • כף סוכר
  • קצת קינמון
  • פיטאיה אחת
  • כוס פתיתים
  • שקדים קלויים

אופן ההכנה:

1מרתיחים בסיר פחית חלב קוקוס, עם מקל וניל, כף סוכר וקצת קינמון. מוסיפים פיסה של פיטאיה אל תוך הרוטב כדי שתימס ותצבע את החלב.

2מוסיפים כוס פתיתים ומבשלים עד להסמכה.

3מוזגים לכוס ומוסיפים שקדים קלויים מעל.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il