
המצרכים (3 מנות):למוסקה
לבשמל
אופן ההכנה:1מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל, הבשר הטחון, הצ'ילי והפלפל החריף, מוסיפים מלח ופלפל. 2בסיר בנפרד מחממים שמן ומבשלים בו את העגבניות והשום. מתבלים במלח ופלפל (לבשל 10 דקות). 3חותכים את החציל לפרוסות דקות ומטגנים בשמן חם. 4מכינים את הבשמל: מרתיחים חלב בסיר. בסיר נפרד מחממים חמאה עד שהיא נמסה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. 5כשהחלב רותח מוסיפים את החלב והתבלינים לחמאה, מערבבים עד שהרוטב מסמיך. 6מחממים תנור ל- 180 מעלות. 7מסדרים בתבנית את החציל, מעליו את הבשר ושוב פרוסות חציל. מעל הכול יש להוסיף את רוטב הבשמל ואת האמנטל המגורד. 8לאפות בתנור כשעה. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (3 מנות):
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |