
המצרכים :לפיתות:
לשווארמה:
לסלט:
לטחינה:
אופן ההכנה:1מערבבים מים ושמרים ומשהים ל-5 דקות. מוסיפים קמח, מלח, סוכר ושמן ולשים 7-5 דקות. מכסים ומתפיחים עד להכפלת נפח. 2ממיסים שומן כבש על אש בינונית. מערבבים את כל התבלינים בקערה. 3חותכים את חצי הכרוב לרבעים, מעין "סטייקים" של כרוב, ומניחים בתבנית. מברישים את הכרוב בשומן הכבש המומס ומפזרים חצי מתערובת התבלינים על הכרוב. הופכים את הכרוב וחוזרים על פעולת ההברשה ופיזור התבלינים. 4מטפטפים את שמן הזית מעל הכל וצולים בתנור ב-200 מעלות 25 דקות, עד שהכרוב חרוך לחלוטין. 5מוציאים מהתנור ומעבירים את הכרוב למסננת כדי להיפטר מעודפי שמן. מעבירים לקרש חיתוך וקוצצים את הכרוב לחתיכות קטנות. 10קוצצים דק את כל מרכיבי הסלט. מכינים טחינה נוזלית יחסית. 11לאחר שהבצק הכפיל את נפחו, מרדדים לעלה בעובי 1 ס״מ, וקורצים עיגולי מיני פיתות (בקוטר 8 ס"מ) מסדרים בתבנית ומתפיחים מכוסה 10 דקות נוספות. 12מכניסים לתנור על חום מקסימלי במצב טורבו עד שהפיתות מתנפחות ומקבלות צבע. 13מרכיבים: יוצרים פתח בפיתה, מורחים טחינה ומכניסים כפית סלט, כף וחצי של שווארמה כרוב, מעל הכרוב חצי כפית טחינה ונגיעה מהסלט מעל הכל. מתכוני מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |