אוכל
אוכל

קישואים ממולאים באנטרקוט טחון ברוטב עגבניות

קישואים עגולים ממולאים בבשר אנטרקוט, צנוברים ועשבי תיבול ושוחים ברוטב עגבניות

|מאסטר שף| פורסם16:16
קישואים ממולאים אנטריקוט (תמונת AVI: mako)
Rating:4.418reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • נענע
  • כוסברה
  • פטרוזיליה
  • שמיר
  • בשר אנטרקוט טחון
  • צנוברים
  • פפריקה מתוקה
  • פפריקה חריפה
  • מלח ופלפל שחור
  • ביצה
  • פירורי לחם
  • שני קישואים עגולים
  • 5 עגבניות
  • 3 שיני שום פרוסות

אופן ההכנה:

1קוצצים את כל העלים הירוקים ומערבבים עם הבשר הטחון.

2קולים את הצנוברים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים גם את שני סוגי הפפריקה, מלח, פלפל, ביצה ופירורי לחם.

3מרוקנים את הקישואים ושומרים את המכסה עם הענף. את החלק שהוצא מהקישוא קוצצים ומכניסים לתערובת הבשר.

4ממלאים כל קישוא בתערובת.

5מגרדים את העגבניות לתוך סיר ומוסיפים שיני שום חתוכות. מסדרים את הקישואים בתוך הסיר ומבשלים - בערך 30 דקות. לאחר מכן מכניסים לתנור - עדיף למשך שעה.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il