אוכל
אוכל

מוסר מצופה ופיצה קפרזה

אייל שני אמר שמדובר במנה מושלמת, והאמת שכבר הבנו את זה לבד: פיצת קפרזה על בצק עלים, אצבעות פריכות של דג מוסר ופסטו שלא ידע שהוא יכול להיות כזה. אתם באמת צריכים עוד משהו?

|מאסטר שף| פורסם23:10
מוסר מצופה ופיצה קפרזה (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף
Rating:4.979reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 פילה מוסר
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 4 אגוזי קשיו
  • כפית גרגירי כוסברה
  • כפית גרגירי חרדל
  • כף כוסברה טרייה
  • כף בזיליקום טרי
  • חצי כפית פלפל אדום חריף
  • מלח גס
  • שמן לטיגון
  • ביצה טרופה

לפיצת הקפרזה:

  • בצק עלים מוכן
  • עגבנייה, פרוסה
  • מוצרלה טרייה, פרוסה
  • עלי בזיליקום
  • שמן זית

למוס פסטו:

  • 2 כפות בזיליקום טרי
  • 2 אגוזי קשיו
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן זית
  • חצי שן שום
  • 2 כפות גבינת מסקרפונה

אופן ההכנה:

1חוצים את הפילטים של הדג לאצבעות ומתבלים במלח ופלפל משני הצדדים.

2טוחנים בבלנדר קשיו, גרגירי כוסברה, גרגירי חרדל, כוסברה טרייה, בזיליקום טרי, פלפל אדום חריף ומלח גס עד לקבלת אבקה.

3מחממים שמן במחבת. טובלים את הדג בביצה טרופה ואז באבקת הקשיו ומטגנים 2 דקות. מוציאים לנייר סופג.

4פיצת קפרזה: מחממים תנור ל-180 מעלות.

5חותכים מבצק העלים מלבנים של 10 ס"מ אורך ו-4 ס"מ רוחב. דוקרים במזלג ואופים כמה דקות, להזהבה. מצננים.

6מסדרים על מלבני הבצק שכבות של פרוסות עגבנייה, מוצרלה ובזיליקום, מזלפים שמן זית ואופים 15-20 דקות.

7רוטב פסטו: טוחנים בבלנדר בזיליקום טרי, קשיו, מלח, פלפל, שמן זית ושום.

8מערבבים בקערה קטנה את המסקרפונה עם מלח, פלפל שחור ו-3 כפות פסטו ומקציפים היטב.

9מצלחתים: מסדרים בצלחת אצבעות מוסר ולידן מוס מסקרפונה ופסטו. מגישים עם פיצת הקפרזה ומעט פסטו מעל ומסביב.

המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il