אוכל
אוכל

רביולו אל אנינו בורשסה

רביול אחד גדול שבתוכו מלית של תרד וגבינות, וגם הפתעה: חלמון ביצה שמתפצפץ עם נעיצת המזלג הראשונה

|מאסטר שף| פורסם23:00
רביולו אל אנינו בורשסה (צילום: מאסטר שף, שידורי קשת)
צילום: מאסטר שף, שידורי קשת
Rating:4.213reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • 250 גרם קמח
  • 3 חלמונים
  • מים
  • מלח

למילוי:

  • תרד
  • ריקוטה
  • פרמזן
  • 2 ביצים
  • אגוז מוסקט
  • מלח
  • פלפל שחור

לרוטב:

  • חמאה
  • מרווה
  • פרמזן, להגשה

אופן ההכנה:

1הבצק: לשים את המרכיבים עד שמתקבל בצק אחיד.

>> מתכונים לשבועות

2המילוי: מאדים את התרד בסיר ונפטרים מהנוזלים שהוא מגיר.

3קוצצים את התרד, מערבבים עם ריקוטה, פרמזן וחצי ביצה ומתבלים.

4פורסים את הבצק על השולחן ומסדרים את המילוי. במרכז המילוי יוצרים גומה ושוברים לתוכה חלמון. סוגרים.

5מבשלים דקה וחצי במים רותחים ומעבירים למחבת עם מרווה וחמאה.

המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

תגיות:רביולי
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il