אוכל
אוכל

ברבוניות מטוגנות על אורז עם תרד

דגי ברבוניה מטוגנים, ממולאים בלימונים כבושים ומוגשים על אורז עם תרד. מעדן שתתמכרו אליו

|מאסטר שף| פורסם13:17
אורז עם תרד וברבוניות (תמונת AVI: mako)
Rating:315reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 4 דגי ברבוניה טריים
  • 3 לימונים
  • פלפל שאטה
  • פלפל אנגלי
  • שליש כוס אורז
  • חבילת עלי תרד, קצוצים
  • בצל, קצוץ
  • שמן זית
  • כוס קמח
  • קורט תימין
  • ביצה
  • 2 שיני שום, קצוצות

אופן ההכנה:

1חותכים את הלימונים לפלחים דקים, ומניחים בקערה עם מעט מיץ לימון, פלפל שאטה גרוס, פלפל אנגלי ושמן זית. נותנים ללימונים לעמוד בהשריה – כמה שיותר, יותר טוב.

2הכנת האורז: מאדים את הבצל עם מעט שמן זית, מוסיפים את התרד ומעט מיץ לימון ומבשלים מעט. מוסיפים את האורז, מתבלים בפלפל ומלח ומוסיפים 2/3 כוס מים. מבשלים עד שהאורז מוכן.

3מערבבים קמח, תימין וביצה עם מעט מים ויוצרים בלילה לדגים. תופסים כל דג בזנב וטובלים בבלילה. מטגנים במחבת.

4תערובת הלימון: סוחטים את הלימונים שהשרנו ומוסיפים להם 2 שיני שום קצוצות.

5ממלאים כל דג מטוגן בתערובת, ומגישים לצד האורז.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il