אוכל
אוכל

מילפיי פתיתים ואספרגוס

מנה מטורפת עם שכבות של ריזוטו-פתיתים, בצק פילו פריך ואספרגוס, מוגשת לצד רוטב שמנת

|מאסטר שף| פורסם20:03
מילפווי פתיתים (תמונת AVI: mako)
Rating:2.52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (2 מנות):

  • 200 גרם אספרגוס
  • עלה פילו
  • 2 בצלי שאלוט, קצוצים
  • מעט שמן זית
  • 100 גרם פתיתים
  • כוס-כוס וחצי ציר עוף
  • חצי כוס יין לבן
  • 50 מ"ל שמנת מתוקה
  • 50 גרם פרמזן
  • מלח

לרוטב:

  • 150 מ"ל ציר עוף
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה
  • כמה פתיתים, לקישוט (בערך כף)
  • פלפל לבן
  • מלח

אופן ההכנה:

1מבשלים את האספרגוס ומעבירים למים קרים עם קרח.

2חותכים את בצק הפילו לריבועים של 10 ס"מ, מורחים בחמאה ואופים 7 דקות בחום של 180 מעלות.

3מטגנים את הבצלים בשמן זית. מוסיפים את הפתיתים והציר ומבשלים כמו ריזוטו. מוסיפים יין לבן, שמנת מתוקה ופרמזן. ממליחים.

4מכינים רוטב: מצמצמים את הציר עם שמנת ומוסיפים פתיתים ופלפל לבן. ממליחים מעט.

5מרכיבים את המנה: שמים כף של ריזוטו פתיתים, עלה בצק, ריזוטו, אספרגוס, בצק, ריזוטו, אספרגוס, בצק וריזוטו. מקשטים ברצועות של אספרגוס טרי ומגישים עם רוטב בצד.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il