אוכל
אוכל

קרפצ'ו דג

החליפו את קרפצ'ו הבשר המסורתי בקרפצ'ו דג מרענן עם חומץ בלסמי מצומצם ופירורי גבינת פטה. המנה הכי יפה על השולחן בחצי שעה עבודה

|מאסטר שף VIP| פורסם16:48
קרפצ'ו דג (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:3.84reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • דג לבן (דניס, לברק, מוסר)
  • חומץ בלסמי
  • סוכר
  • צ'ילי
  • גמבה
  • רוקט
  • שמן זית
  • פלפל שחור
  • גבינת פטה

אופן ההכנה:

1מפלטים את הדג.

2במחבת מצמצמים בלסמי עם סוכר.

3חותכים צ'ילי, גמבה ורוקט.

4מניחים את הדג בתוך נייר פרגמנט ודופקים אותו לצורת מרובע. מזלפים שמן זית, מתבלים בפלפל שחור ומפזרים מלמעלה את גבינת הפטה והירקות החתוכים. מטפטפים מעל הכל רוטב בלסמי.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il