אוכל
אוכל

קרמבו בוטנים

קרמבו ביתי עם מילוי מפנק של חמאת בוטנים ומסקרפונה

|מאסטר שף| פורסם23:07
קרמבו בוטנים - חיים כהן, תאיר מורדוך ומיטל רייכל (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
Rating:4.511reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

למרנג:

  • 6 חלבונים
  • כוס סוכר

לתחתית:

  • 100 גרם בוטנים (מכל הסוגים, מלוחים, מסוכרים, במבה)
  • כפית פפריקה
  • כפית קינמון
  • 5 כפות מייפל

למילוי:

  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • 1 חבילת מסקרפונה
  • קורט מלח
  • 2 כפות סוכר

לציפוי:

  • 2 חפיסות שוקולד מריר
  • 2 כפות שמן זרעי ענבים

אופן ההכנה:

1מקציפים את החלבונים והסוכר, מעבירים לשק זילוף ושומרים במקרר.

2מכינים את התחתית: טוחנים בוטנים ומערבבים עם סוכר ומייפל. משטחים בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור ל-10 דקות. בסיום האפייה מעבירים למקרר.

3מילוי: טוחנים בוטנים, מסקרפונה, חמאה, מלח וסוכר ומעבירים לשקית זילוף.

4בונים את המנה על התחתית: מזלפים מעט ממילוי הבוטנים באמצע התחתית. מזלפים את המרנג מסביב ומעל ומכניסים לפריזר לשעתיים לפחות.

5בבן מארי ממיסים את השוקולד עם שמן זרעי הענבים.

6מוציאים את הקרמבו מהמקפיא ומצפים בשוקולד המומס.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il