
המצרכים :למרנג:
לתחתית:
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מקציפים את החלבונים והסוכר, מעבירים לשק זילוף ושומרים במקרר. 2מכינים את התחתית: טוחנים בוטנים ומערבבים עם סוכר ומייפל. משטחים בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור ל-10 דקות. בסיום האפייה מעבירים למקרר. 3מילוי: טוחנים בוטנים, מסקרפונה, חמאה, מלח וסוכר ומעבירים לשקית זילוף. 4בונים את המנה על התחתית: מזלפים מעט ממילוי הבוטנים באמצע התחתית. מזלפים את המרנג מסביב ומעל ומכניסים לפריזר לשעתיים לפחות. 5בבן מארי ממיסים את השוקולד עם שמן זרעי הענבים. 6מוציאים את הקרמבו מהמקפיא ומצפים בשוקולד המומס. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |