
סופאס - טורטייה עבה במילוי פריחולסרוצים להבין חריפות מהי? נסו את מנת הטורטייה הביתית עם תבשיל השעועית השחורה, הסלסה והגוואקמולי של אברהם לאורנו מ"מאסטר שף". אם את השופטים היא העלתה באש, מעניין מה יקרה לנו, פשוטי העם, כשננסה לטעום אותהאברהם לאורנו|מאסטר שף| פורסם19/06/1923:05 ![]() צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12 |
המצרכים :לטורטיות:
לתבשיל השעועית:
למילוי:
לסלסה:
להגשה:
אופן ההכנה:1הטורטיות: מערבבים את שלושת המרכיבים לבצק - על כל כוס קמח תירס שמים חצי כוס ציר עוף רותח ומעט מלח. 2מחלקים את הבצק לכדורים קטנים, ויוצרים מהם טורטיות לא דקות בעזרת טורטייה פרס. את הקצוות מקפלים כך שייווצרו מעין קערות קטנות עם דופן נמוכה. קולים את הטורטיות על מחבת מלוהטת משני הצדדים, ואחר כך מטגנים במעט שמן בשביל הקראנצ'יות. 3תבשיל השעועית: מרתיחים סיר לחץ עם 3 וחצי כוסות מים ומוסיפים את השעועית, השום, הבצל, שמן זית, מלח אטלנטי, עלה אבוקדו וכוסברה. מבשלים כ-40 דקות. 4ממשיכים בהכנת המילוי: מחממים מחבת עם שמן זית, שום, בצל וחתיכות צ'וריסו. מטגנים ומוסיפים צ'יפוטלה. כשיוצאים המיצים של הצ'וריסו מוסיפים את העגבניות והתבלינים. 5מוסיפים את תבשיל השעועית למחבת ומערבבים היטב. 6מכינים סלסה: מטגנים את העגבניות, הצ'ילי והשום ומתבלים. טוחנים, ומוסיפים בצל חי וכוסברה. 7מגישים את הטורטייה המטוגנת עם מילוי הפריחולס, הסלסה וגוואקמולי. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |