אוכל
אוכל

לוקוס מוקפץ אטריות אורז רחבות בתיבול אסיאתי תאילנדי חריף

מנה אסייתית של דג לוקוס מטוגן עם אטריות אורז ברוטב סויה ועלי כוסברה

|מאסטר שף| פורסם04:03
לוקוס ואיטריות אורז של עידו קרוננברג (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:322reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 200 גרם פילה לוקוס, ללא העור

  • 2 כפות קמח תירס לקימוח
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • פלפל צ'ילי
  • כף קארי אדום
  • סויה
  • ג'ינג'ר כתוש
  • שום כתוש
  • רבע חבילת אטריות אורז
  • שמן
  • מעט ציר עוף או בקר

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן, מקמחים את קוביות פילה הלוקוס, מטגנים עד להזהבה ומניחים בצד.

2חותכים את הבצל והצ'ילי, מקפיצים אותם בווק עם כף שמן, מוסיפים קארי, סויה, ג'ינג'ר שום ומעט מציר הבקר/העוף. מוסיפים את קוביות הלוקוס ומקפיצים עד שהכל מכוסה ברוטב.

3במקביל מכינים את אטריות האורז: שמים אותן 3 דקות במים רותחים ומסננים.

4מוסיפים את האטריות למחבת ומערבבים ביחד. מגישים חם עם מעט עלי כוסברה וסויה.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il