
המצרכים (4 מנות):למרק
לגיוון
אופן ההכנה:1מחממים שמן זית בסיר גדול ומטגנים את הבצלים, תוך כדי ערבוב עד כדי שקיפות. 2מוסיפים שתי כפות קמח ומערבבים במשך דקה. לא לשרוף את הקמח! 3בהדרגה מוסיפים את הציר ומערבבים היטב עם כף עץ. דואגים למסה אחידה, ללא גושי קמח. לאחר הוספה של שתי כוסות בערך, נוצרת רביכה עדינה ואחידה. מוסיפים את שאר הציר ומערבבים. 4מוסיפים את קוביות העגבניות המקולפות, את רסק העגבניות, זר התבלינים מלח ופלפל. 5מבשלים כחמש עשרה דקות. 6מוציאים את זר התבלינים וטוחנים את המרק עם בלנדר מוט או בבלנדר רגיל. 7טועמים ומתקנים תיבול. אם חמיצות העגבניות גבוהה מידי, אפשר להוסיף טיפה סוכר (חצי כפית, לערבב היטב ושוב לטעום). גיוון (אופציונאלי): 1במחבת קטנה, על אש נמוכה מאד, מטגנים בשמן זית את פרוסות השום, במשך 15-20 דקות. בשום פנים ואופן לא להשחים אותן. 2אם אוהבים את טעם הרוזמרין, מוסיפים בחמש הדקות האחרונות גם 5 מחטי רוזמרין קצוצות דק. 3מוסיפים את השום עם, או בלי, הרוזמרין לצלחת ההגשה ועליה מוזגים את המרק. 4למרק עדין יותר, ניתן לסנן את המרק דרך מסננת עדינה, תוך כדי מעיכה של המרק. בתיאבון. סימון תזונתי עבורמנה/יחידה (4 מנות):
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |